HIRVENLIHAPULLAT
Lihapullat ja pottumuusi. Mikä ihana herkku. Näin loppu syksystä (tai talveahan me kai jo eletään) lihapulat on kiva tehdä riistasta. Mä valitsin hirvenlihan ja sen kanssa sopii mielestäni hyvin tuoreet yrtit ja puolukkasurvos.
Tähän reseptiin tarvitset:
500g hirvenjauhelihaa
1 kananmuna
0,5dl korppujauhoja
0,5prk kermaviiliä
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
2 rkl naughty brgr burger suola
1 rkl soijaa
1tl dijon hunaja sinappia
1 sipuli hienonnettuna
voita paistamiseen
Ohje:
Hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi ja kuullota se pannulla voin kanssa. Hienonna rosmariini mahdollisimman pieneksi. Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin. Ota massasta ruokalusikallisen kokoisia paloa ja pyöritä niistä pullia. Paista pannulla voin kanssa.
Tarjoile perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa.