MUTAKAKKU GEISHAMOUSSELLA

28.04.2021

TÄMÄ ON VASTA KAKKU! Nyt kannattaa kokeilla. Suussa sulavan mehevä mutakakku samettisella geishamoussella sopii todellisen suklaanystävän makuun. Mutakakku on täydellinen, kun se jää sisältä meheväksi, joten ota se rohkeasti tarpeeksi ajoissa uunista pois. Kun kakku on reunoilta kiinteä, mutta keskiosa vielä höllyvä, on se aika ottaa uunista pois. Muista, että jäähtyessään kakku kiinteytyy huomattavasti. 


Tähän reseptiin tarvitset:

Mutakakku:

150 g taloussuklaata

75 g voita

1.5 dl sokeria

0,5 tl suolaa

1 dl tummaa kaakaojauhetta

3 kananmunaa

Geishamousse:

2 dl kuohukermaa

2 geisha suklaalevyä


Ohje:

Pilko suklaa ja voi kulhoon ja sulata vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita  joukkoon sokeri, suola ja siivilöity kaakaojauhe. Lisää munat yksitellen sekoittaen. Voitele irtopohjavuoka(halkaisijaltaan 20cm ja kaada taikina sinne.

Paista 175 asteessa n. 20-25 minuuttia, riippuen uunista. Muista ottaa kakku ajoissa pois, jotta se jää sisältä tahmeaksi. (vinkki siihen ylempänä). Jäähdytä kakku hyvin, ennen kuin pursotat päälle geishamoussen, vähintään kaksi tuntia, mutta voit valmistaa mutakakun myös edellisenä iltana. Valmista geishamousse. Kiehauta kuohukerma ja ota se pois liedeltä. laita sekaan paloitellut geishapalat. Jätä yksi rivi suklaasta sivuun koristelua varten. Kun suklaa on täysin sulanut ja seos on sekoitettu tasaiseksi, niin jäähdytä seos ensin huoneenlämpöiseksi ja siirrä sitten jääkaappiin. Vatkaa jääkaappikylmä geishakerma pursotettavaksi vaahdoksi. Pusota vaahto kakun päälle ja viimeistele kakku suklaa murusilla. 

VAROITUS: Tää kakku vie kielen mennessään ja on erittäin koukuttava.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita