NACHOPELTI

10.01.2021

Nachopelti on helppo ja nopea ruoka, josta mä tykkään tosipaljon. Tässä mun versio siitä. Jos on ollut kiireinen päivä tai ei muuten vaan jaksa käyttää aikaa ja energiaa ruuanlaittoon, niin tää on hyvä vaihtoehto. Se on nopea valmistaa ja sitä saa kerralla tehtyä runsaan määrän. Se sopii illanistujaisiin tai kiireisen päivän ruuaksi. 


Tähän reseptiin tarvitset:

600g naudan jauhelihaa

yksi iso pussillinen nachoja

1 keltainen paprika

2 sipulia

1 prk valmis salsaa

1 prk (250g) koskenlaskijan cheddarkastiketta

2 avocadoa

tuoretta korianteria

1 pss tacomausteseosta 

1 pss punaleima juustoraastetta

1 prk ranskankermaa


Ohje:

Kypsennä jauheliha pannulla ja mausta tacomausteella. Hienonna sipuli ja leikkaa paprika ja avocadot kuutioiksi. Hienonna korianteri. Laita uunivuuan pohjalle nachot ja niiden päälle jauheliha, paprika ja sipulit. Sekoita varovasti. Lisää niiden päälle tasaisesti nokareina cheddarkastike ja salsa. Lisää lopuksi päälle juustoraaste. Paista nachopeltiä uunissa 200 asteessa, kunnes se on lämmennyt ja juusto sulanut kauniisti päälle, eli noin 10 minuuttia. Kun otat sen uunista pois, ripottele päälle korianteri, avocadopalat ja ranskankerma nokareet. Laitoin päälle koristeeksi vielä herneenversoa, mutta se ei ole pakollinen. 

Nauti!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita