NUTELLA KÄÄRETORTTU

18.05.2021

Tää kääretorttu on jokaisen nutellan  ystävän paraskaveri. Mä tein kääretorttu pohjaksi perus suklaisen kääretorttupohjan ja väliin levitin nutella tahnaa ja murskattuja coocieskeksejä. Lopputulos oli tosi suklainen, mutta niin oli tarkoituskin. Jos raikkautta kaipaa, niin kääretortun voi nauttia vaikka sorbetin tai marjojen kanssa. 


Tähän reseptiin tarvitset:

Kääretorttupohja:

4 kananmunaa

1,5 dl sokeria

1 dl perunajauhoja

0,5 dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta


Nutella tahna:

1 prk(350g) nutellaa

4 dl kuohukermaa


Lisäksi:

1 pkt coocies suklaakeksejä


Ohje: 

Aloita valmistamalla nutella tahna. Vatkaa kuohukermat kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa sen jälkeen nutella vaahdon sekaan hyvin, jotta tahnasta tulee tasainen. Laita tahna jääkaappiin odottamaan. Valmista sitten kääretorttupohja. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdon pitää olla selkeästi kuohkeaa. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi muna-sokerivaahtoon. Sekoita seos varovasti ja ilmavasti nuolialla, jottei kuohkeus katoa. Kaada seon leivinpaperin päälle uunipellille ja tasoita tasaiseksi. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 min. Kumoa torttupohja öljytyn ja sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna huikan jäähtyä, mutta ei kokonaan, koska muuten kääretorttu on hankala kääriä. Levitä nutella vaahto hiukan jäähtyneen torttupohjan päälle tasaisesti. Jätä kuitenkin noin 1/3 tortun kuorruttamiseen. Murskaa keksit pussin sisällä kaulimen avulla ja ripottele torttupohjan päälle tasaisesti. Kääri kääretorttu leivinpaperin avulla napakaksi rullaksi. Levitä tai pursota lopuksi loppu nutellatahna kääretortun päälle ja koristele lopuilla coocies muruilla. 

Nauti! 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita