POSSUPATA ITÄMAISELLA VIVAHTEELLA
Tässä reseptissä yhdistyy länsimaisuus ja itämaisuus. Mä en osannut päättää kaupassa ollessani, että kumpaa makumaailmaa mun tekee enemmän mieli, joten päätin yhdistää ne. Nyt siinä on vivahde kumpaakin ja täytyy sanoa, että herkullista oli.
Tähän reseptiin tarvitset:
800g porsaan suikaleita
1 sipuli
2 dl lihalientä
2dl ruokakermaa
2 tl dijon hunajasinappia
1 rkl roasted garlic BBQ sauce
1,5 tl jauhettua inkivääriä
1,5 rkl teriyaki maustetta
2 tl jauhettua korianteria
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl valkospulijauhetta
mustapippuria myllystä
20 tippaa vihreää tabascoa
1/2 ruukkua persiljaa
Ohje:
Ruskista porsaan suikaleita pannulla voissa. Hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi ja kuullota pannulla voin kanssa. Lisää se sitten lihan joukkoon. Lisää myös kaikki muut aineet lihojen joukkoon ja sekoita huolellisesti. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Silppua persilja ja ripottele kastikkeen joukkoon.
Nauti riisin kanssa.