RUISLEIPÄPIZZA

01.03.2021

Ruisleipäpizza on herkullinen välipala päivään tai näyttävä osa esimerkiksi brunssia. Se on myös helppo muokata omaan makuun sopivaksi, soveltamalla täytteissä. Näin aurinkoisena keväisenä sunnuntaipäivänä tämä herkku maistui erinomaiselta mökkireissulla grillattuna. Kokeile sinäkin ja kerro, mitä täytteitä sä käytit. 


Tähän reseptiin tarvitset:

1/2 ruisreikäleipä

1/2 prk katkarapu sulatejuustoa

ilmakuivattua kinkkua

fetaa murennettuna

tuoretta basilicaa

balsamicokastiketta

vadelmia

kevätsipulia hienonnettuna


Ohje:

Puolita leipä niin, että sinulla on erikseen ala ja pääliosa. Tarvitset niistä vain toisen jos teet yhden pizzan, tämän ohjeen mukaan. Voitele leipä tuorejuustolla ja murustele sen jälkeen päälle fetajuusto. Lämmitä leipää sen jälkeen grillissä tai uunissa niin, että leipä lämpenee ja juusto alkaa hiukan sulaa. (noin 5-10 minuuttia, riippuen miten lämmität leivän). Asettele tämän jälkeen lämpivän leivän päälle kaikki muut ainekset, viimeiseksi balsamicokastike. Nauti leipä heti lämpöisenä. 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita