SWEET CHILI AIOLI
Tässä teille täydellinen majoneesi, joka sopii moneen eri tarkoitukseen. Parasta se on kuitenkin lohkoperunoiden kanssa tai tortillan ja pitaleivän välissä. Tää on myös todella helppo ja nopea valmistaa. Mä tein tälläkertaa tän majoneesin valmista maustamatonta majoneesi pohjaa käyttäen, joten tää on entistäkin helpompi resepti, joka sopii ripeän aikataulun omaavalle tai ruuanlaiton yksinkertaisuutta arvostavalle. Tän reseptin yksinkertaisuus ei oo kuitenkaan sen maittavuudesta pois, vaan päin vastoin. Vaikka tää majoneesi valmistuu kädenkäänteessä, niin parhaimmillan sen maut on seuraavana päivänä, jolloin se on kerennyt maustua jääkaapissa kunnolla. Voit siis helposti tehdö sen edellisenä iltana. Jos kuitenkin keksit viime hetkellä, että haluat majoneesin illallispöytään, niin ei sekään ole ongelma, sillä maituu se vastatehtynäkin hyvältä.
Tähän reseptiin tarvitset:
2 1/2 dl hellmann's majoneesia
1 valkosipulinkynsi puristettuna
1-2 tl Gochujang korealainen chilitahna
1 rkl santa maria sweetchili-kastiketta
1/2 tl mustapippuria
ripaus suolaa
Ohje:
Lisää kaikki aineet kulhoon ja sekoita. Purista valkosipulinkynsi puristimen kautta tai hienonna mahdollisimman pieneksi. Parhaan tuloksen saamiseksi, anna majoneesin maustua jääkaapissa yönyli tai vähintään kaksi tuntia.